Články

Oblečení

Pořiďte si taky luxusní kousek

. Posted in Oblečení

podprsenka lunaAč bývá spodní prádlo většinou skryté pod oděvem, i od něj je očekáván nějaký druh luxusu. Luxusní spodní prádlo se tak stalo oblíbeným artiklem u módních návrhářů, kteří si vyhrávají se vzory, střihy i materiálem, z něhož je prádlo vyrobeno. Je zřejmé, že si nositel za luxusní spodní prádlo připlatí přiměřeně více, než za prádlo normální, avšak to je vykoupeno kvalitním střihem a dlouhou trvanlivostí. Luxusní spodní prádlo je vhodná investice, protože nic jiného se vás takto „nedotkne“.

Plavky 2013

. Posted in Oblečení

Léto se už pomalu a neodkladně blíží, a tak byste měla přemýšlet nad tím, jaké si letos pořídíte plavky. Chcete-li na pláži či na koupališti upoutat pozornost, pak se zaměřte na plavky 2013, které respektují nejnovější trendy ve světě módy. Nabídka je opravdu pestrá. Můžete si koupit plavky jednodílné i dvoudílné, pro menší prsa i plnější tvary. Na své si prostě přijde každá žena.

Látkové pleny

. Posted in Oblečení

Myslíte si, že už jsou pryč doby, kdy se používaly látkové pleny? Pak jste na omylu, protože tento typ plen se opět vrací na scénu. Nejen, že po nich sáhnou ženy vyznávající zdravý životní styl, ale také ostatní rodičové. A jaký je důvod? Jsou cenově dostupnější a v dlouhodobém horizontu levnější, jsou ekologické a hlavně prospívají zdraví vašeho dítěte. Díky jejich prodyšnosti budete předcházet opruzeninám a vyrážkám, které jsou často způsobeny jednorázovými plenami.

Luxusní plavky pro plnoštíhlé

. Posted in Oblečení

Nemůžete o sobě říct, že máte míry modelky? Jste žena krev a mléko? I vy se můžete líbit svému okolí, pokud vyberete správný typ plavek. Luxusní plavky pro plnoštíhlé mají střihy, které dokonale padnou vašim plnějším tvarům. Nabídka plavek je široká a na své si přijde opravdu každá žena. K výrobě je použit kvalitní materiál a střih plavek je navržen módními návrháři tak, aby zakryl nedostatky, ale přitom lichotil.

Luxusní spodní prádlo

. Posted in Oblečení

Spodní prádlo je staré jako lidstvo samo. Na současném trhu vládnou módní trendy a trh se spodním prádlem není výjimkou. Světoví výrobci spodního prádla si uvědomují, že ženy prahnou nejen po krásném, ale také praktickém spodním prádle, a tak na trh uvádí luxusní spodní prádlo. Podmaní si vás svým ojedinělým designem, precizním zpracováním, vysokou kvalitou a bohatou nabídkou. Na své si přijde žena preferující podprsenky push-up i žena, která si potrpí na bezešvých podprsenkách.

Dámská kabelka bílá

. Posted in Oblečení

Dokážete si dnes život bez kabelky představit? Pokud ne, pak nejste sama. Kabelka by neměla chybět v šatníku žádné ženy. Je to místo, kam si ukrýváte své potřebné věci, ale zároveň je kabelka módní doplněk, který podtrhuje ženskost. Velmi oblíbená je dámská kabelka bílá, která je opravdu univerzální. Bílou barvu můžete sladit s jakýmkoliv outfitem. Hodí se do společnosti, na večírek, ale také do práce či na nákupy. Její využití je opravdu široké.